CREEAZĂ POVESTEA
ÎMPREUNĂ CU
FILM EXPERIENCE

A înregistra înseamnă în primul rând a conserva ceva ce ne este drag pentru a fi văzut mai târziu.

De aceea FILM EXPERIENCE și-a început existența pentru a înregistra povești într-un mod în care ele depășesc bariera timpului, iar atunci când sunt revăzute să poată transmite privitorului aceeași emoție și trăire.

Film Evenimente
Putem filma orice, de la proiecte personale până la cele mai interesante evenimente
Film Corporate
Companiile au nevoie de reclame, prezentări sau clipuri de identitate vizuală
Atelier
Vrei să înveți cum se face un film sau vrei, împreună cu un grup de prieteni, să faceți ceva diferit?

CLIENȚI / PARTENERI

We love them all

FILM EVENIMENTE

Un reportaj este unic în felul său. Asta pentru că nu poți întâlni două evenimente la fel. În cazul acestor filme, atât în cazul proiectelor personale cât și în cazul evenimentelor cu covor roșu, este de preferat să apelezi la serviciile unui specialist. De ce? Pentru că acele evenimente de obicei nu se pot repeta, iar deciziile pe care le ia un cameraman trebuie să fie cât mai lipsite de erori. De obicei, ne ghidăm după programul evenimentului, iar rezultatul adesea reprezintă un clip cronologic, descriptiv și care povestește într-un mod afectiv despre eveniment. Se poate personaliza sau interveni asupra montajului în funcție și de dorințele clientului, dar scopul principal este transpunerea privitorului la evenimenul în cauză.

FILM CORPORATE

Acest tip de serviciu se adresează companiilor care au nevoie de un film pentru a transmite o informație sau un mesaj. Din acest punct de vedere la un film corporate se lucrează mai mult pentru că se apelează la diferite tehnici de ”creare a poveștii”. Pe scurt, în urma unei întâlniri cu clientul se realizează un scenariu, apoi se filmează cu mare atenție la detaliu, mai multe duble și se înregistrează vocile. Clipul prinde viață în urma montajului și al corecțiilor de culoare. Aceasta este metoda profesională prin care reclamele sau filmele de prezentare prind viață, dar în același timp, sunt eficiente în transmiterea mesajului clientului către public. Adesea, se face un plan bine stabilit care ia în considerare disponibilitatea actorilor, necesarul de echipament dar și starea vremii. Timpul în care astfel de filme sunt realizate poate fi variabil însă oferă clientului o mai bună imagine și siguranță în poziționarea pe piață.

ATELIER

Pentru începători, pentru elevi și studenți, pentru cei pasionați care vor să cunoască mai mult. Lor le este dedicat acest tip de serviciu. Este vorba de organizarea unor ateliere cu durată variabilă în care scopul este de a interacționa cu mediul practic, de a avea posibilitatea de a pune întrebări persoanelor cu experiență, de a încerca lucruri noi și de a experimenta. Profesioniștii noștri au dobândit cunoștințe de cinematografie atât în urma studiilor superioare dar și lucrând pe platourile de filmare și au fost autorizați de ANC pentru a susține cursuri. Programul unei astfel de întâlniri se poate personaliza, iar activitățile sunt organizate progresiv de la momentul stabilirii unui dialog comun până la punerea în practică a unor idei de film sau fotografie. Atelierele se pot organiza atât în sesiuni repetitive cum sunt orele de activitate extracuriculară în orarul unui elev sau se pot condensa în timpul unui team-building.

MULȚUMIM PENTRU VIZITĂ

THE END